Sitemap

Wat klanten zeggen

Carla

Toen ik 11 jaar geleden verhuisde naar Made, kon ik ineens niet meer slapen. Ik kwam niet in mijn diepe slaap, hoorde elk geluid en werd dan doodmoe wakker. Mijn zoon van 1 jaar oud en de kersverse baby sliepen beiden ook heel slecht, de baby huilde bijna dag en nacht. Mijn broer hoorde mijn verhaal aan en adviseerde me Jan Boeren in te schakelen. Er liepen een paar flinke wateraders onder het huis, eentje recht onder mijn hoofdkussen en een verdieping hoger onder dan van mijn zoon. Ook de baby sliep op een kruispunt van aders. Na het plaatsen van een wateraderkastje duurde het een dag of 5 voor iedereen ineens weer sliep. Ik moet het kastje elke maand opladen, als ik dat vergeet kom ik daar vanzelf achter, een belabberde nacht is dan het gevolg. Ik heb al heel wat mensen doorgestuurd naar Jan en ben hem tot op de dag van vandaag dankbaar!

Joris

Ik had behoorlijk last van mijn hamstrings. Na twee behandelingen van Jan speel ik nu weer de pannen van het dak. Geen centje pijn afgelopen wedstrijd en nog twee keer gescoord ook.

Lucy

Na maanden van hevige pijn in mijn schouder en arm, was ik zeer blij dat een kennis mij het adres gaf van Jan Boeren. Jan heeft me van de pijn afgeholpen en bij gevolg ook van het gebruik van vele pijnstillers per dag. Jan bedankt, L.v.G.

Wilt u Goede Weerstand? Bel dan 06-53447508