Goede Weerstand brengt balans

Reacties & Ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen en reacties van klanten van mij. Al deze reacties zijn van mensen met lichamelijke klachten, die ik heb geholpen met het terugbrengen van de balans en van boeren met zieke dieren of tuinders met ongezonde gewassen.

H. Berense

Mijn springpaard Indy zat al een hele tijd slecht in de haren en had totaal geen energie. Ik heb samen met de dierenarts van alles al geprobeerd, maar niets hielp. Via een collega hoorde ik over Jan Boeren. Ik heb hem gebeld. Jan kwam langs en constateerde dat er teveel straling was. Hij had een soort houten kastje geplaatst en zei dat daarmee de straling verdwenen was. Ik dacht er het mijne van, maar binnen een paar weken zag ik duidelijk verandering aan Indy. Ze kreeg steeds meer energie en je zag aan haar haren dat ze het steeds beter ging doen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Jan hartstikke bedankt. H. Berense

J. de B.

Jan, hoe je het doet weet ik niet, maar mijn paard is weer gezond. Bedankt. J. de B. Arnhem

J. van Est

In mijn kas had ik veel last van schimmels en ziekten onder mijn planten. Wat op viel was dat dat vrijwel altijd op dezelfde plaats begon. Iets waar wij niets mee konden. Iemand vertelde mij over jou en wat jij doet. Ik dacht baat het niet schaadt het niet en heb jou dus laten komen. Jij wees de plaatsen aan waar straling van wateraders zat. Dat bleek overeen te komen met de plaatsen waar alles minder was. Nadat jij een kastje had geplaatst tegen de straling, ging het duidelijk beter in de kas. Bedankt Jan.

N. v.d. Pas

Pootproblemen was bij mijn koeien het probleem. Het werd eigenlijk alleen maar erger zonder aanwijsbare reden. Toch Jan maar gebeld ondanks dat ik er niet in geloof. Hij had wat straling geneutraliseerd zei hij. Ik dacht: het zal wel, maar ik moet toegeven dat mijn koeien nu steeds beter op de benen staan en volgens de bekapper zijn de klauwen ook harder. Dus we gaan de goede kant uit.

Kees van S.

Mijn koeien hadden veel last van uierontsteking en celgetal problemen. Lag aan de straling zei hij. Ik dacht: het zal wel, maar ik heb hem zijn gang laten gaan. Ik moet zeggen, het gaat beter en beter. Het lijkt ook wel of mijn koeien actiever zijn. Verder wacht ik maar af.

Joop de B.

Ongelofelijk. Mijn celgetal was altijd een probleem. Ik geloofde er niet in, maar Jan Boeren is langs geweest en hij zei dat het aan straling lag. Dat heeft hij opgelost en ik moet zeggen dat het celgetal geen probleem meer is en mijn koeien zijn gezonder geworden.

Wilt u Goede Weerstand? Bel dan 06-53447508