Goede Weerstand brengt balans

Reacties & Ervaringen

Op deze pagina vindt u ervaringen en reacties van klanten van mij. Al deze reacties zijn van mensen met lichamelijke klachten, die ik heb geholpen met het terugbrengen van de balans en van boeren met zieke dieren of tuinders met ongezonde gewassen.

Carla

Toen ik 11 jaar geleden verhuisde naar Made, kon ik ineens niet meer slapen. Ik kwam niet in mijn diepe slaap, hoorde elk geluid en werd dan doodmoe wakker. Mijn zoon van 1 jaar oud en de kersverse baby sliepen beiden ook heel slecht, de baby huilde bijna dag en nacht. Mijn broer hoorde mijn verhaal aan en adviseerde me Jan Boeren in te schakelen. Er liepen een paar flinke wateraders onder het huis, eentje recht onder mijn hoofdkussen en een verdieping hoger onder dan van mijn zoon. Ook de baby sliep op een kruispunt van aders. Na het plaatsen van een wateraderkastje duurde het een dag of 5 voor iedereen ineens weer sliep. Ik moet het kastje elke maand opladen, als ik dat vergeet kom ik daar vanzelf achter, een belabberde nacht is dan het gevolg. Ik heb al heel wat mensen doorgestuurd naar Jan en ben hem tot op de dag van vandaag dankbaar!

H. Berense

Mijn springpaard Indy zat al een hele tijd slecht in de haren en had totaal geen energie. Ik heb samen met de dierenarts van alles al geprobeerd, maar niets hielp. Via een collega hoorde ik over Jan Boeren. Ik heb hem gebeld. Jan kwam langs en constateerde dat er teveel straling was. Hij had een soort houten kastje geplaatst en zei dat daarmee de straling verdwenen was. Ik dacht er het mijne van, maar binnen een paar weken zag ik duidelijk verandering aan Indy. Ze kreeg steeds meer energie en je zag aan haar haren dat ze het steeds beter ging doen. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Jan hartstikke bedankt. H. Berense

J. de B.

Jan, hoe je het doet weet ik niet, maar mijn paard is weer gezond. Bedankt. J. de B. Arnhem

Lucy

Na maanden van hevige pijn in mijn schouder en arm, was ik zeer blij dat een kennis mij het adres gaf van Jan Boeren. Jan heeft me van de pijn afgeholpen en bij gevolg ook van het gebruik van vele pijnstillers per dag. Jan bedankt, L.v.G.

Karin

Wat ben ik blij dat ik via via met Jan Boeren in contact ben gekomen. Mijn vermoeden dat de GSM- en UMTS-masten tegenover mijn flat voor veel straling zorgden, werd door een meting bevestigd. Daarnaast bleek ook ondergrondse straling problemen te geven. Ik liep al jaren te kwakkelen en twee jaar geleden werden mijn vermoeidheids- en misselijkheidsklachten zo erg, dat ik nog nauwelijks tot iets in staat was. De diagnose is ME/CVS, waar de reguliere geneeskunde niet veel mee kan of doet. Ook op alternatief gebied kwam ik tot voor kort niet echt verder. Sinds Jan voor wat aanpassingen in mijn woning heeft gezorgd en mij af en toe behandelt, merk ik langzaamaan verbetering. De mensen in mijn omgeving beginnen de veranderingen ook te zien. Ik kan af en toe weer wat ondernemen en ik krijg momenten dat ik dankzij de herwonnen energie mijn blijdschap en hoop wel van de daken zou willen schreeuwen. Nou ja, dat is misschien weer wat te dicht bij die gsm-masten. Daarom even zo: BEDANKT, JAN! Ik had niet verwacht zo snel iets te merken.

J. van Est

In mijn kas had ik veel last van schimmels en ziekten onder mijn planten. Wat op viel was dat dat vrijwel altijd op dezelfde plaats begon. Iets waar wij niets mee konden. Iemand vertelde mij over jou en wat jij doet. Ik dacht baat het niet schaadt het niet en heb jou dus laten komen. Jij wees de plaatsen aan waar straling van wateraders zat. Dat bleek overeen te komen met de plaatsen waar alles minder was. Nadat jij een kastje had geplaatst tegen de straling, ging het duidelijk beter in de kas. Bedankt Jan.

Wilt u Goede Weerstand? Bel dan 06-53447508