Goede Weerstand brengt balans

Mensen in beeld

Mens

Mensen kunnen ziek worden door blootstelling aan straling. Door straling raken mensen uit balans. Hoofdpijn, nekklachten, chronische vermoeidheid, slapeloosheid, rugklachten, gewrichtsklachten of problemen met spieren kunnen hiervan het gevolg zijn. Ook bij huilbaby's kan straling de oorzaak zijn. Van stellen met een kinderwens blijft ongeveer 15% kinderloos, zonder dat daar een aanwijsbare lichamelijke oorzaak voor te vinden is. Zelfs het ontstaan van tumoren of leukemie wordt steeds vaker toegeschreven aan straling.

Mijn behandeling is in eerste instantie gericht op het neutraliseren van de straling in de omgeving, want een slechte omgeving zal uiteindelijk elke behandeling aan mens of dier nutteloos maken.

Als het dan nog nodig is breng ik mensen terug in balans door ze te magnetiseren. Gezien de enthousiaste reacties die ik dagelijks krijg zijn de resultaten goed en soms zelfs spectaculair. Rugklachten verdwijnen, de energie neemt toe, de baby stopt met huilen, kinderen worden rustiger, de concentratie op school verbetert, enz. Naast het magnetiseren geef ik mensen soms een balanshoutje of een mineraalsteentje om de weerstand nog een handje te helpen.

Als supporter van NAC Breda ben ik in contact gekomen met de voetbalwereld. Ik behandel nu steeds meer voetballers en andere sporters. Ook zij blijken baat te hebben bij mijn aanpak, want als zij in balans zijn presteren zij beter en neemt de kans op blessures af. Een aantal spelers van het Nederlands Elftal droeg tijdens het WK in Zuid-Afrika een “balansbandje”, geïntroduceerd door Wesley Sneijder. Ik ben kennelijk niet de enige die zich bezig houdt met het terugbrengen van de balans.

Wat klanten zeggen

Carla

Toen ik 11 jaar geleden verhuisde naar Made, kon ik ineens niet meer slapen. Ik kwam niet in mijn diepe slaap, hoorde elk geluid en werd dan doodmoe wakker. Mijn zoon van 1 jaar oud en de kersverse baby sliepen beiden ook heel slecht, de baby huilde bijna dag en nacht. Mijn broer hoorde mijn verhaal aan en adviseerde me Jan Boeren in te schakelen. Er liepen een paar flinke wateraders onder het huis, eentje recht onder mijn hoofdkussen en een verdieping hoger onder dan van mijn zoon. Ook de baby sliep op een kruispunt van aders. Na het plaatsen van een wateraderkastje duurde het een dag of 5 voor iedereen ineens weer sliep. Ik moet het kastje elke maand opladen, als ik dat vergeet kom ik daar vanzelf achter, een belabberde nacht is dan het gevolg. Ik heb al heel wat mensen doorgestuurd naar Jan en ben hem tot op de dag van vandaag dankbaar!

Jan

Zaterdag heb ik twee bloempotten verplaatst. Dat had ik beter niet kunnen doen, want het schoot in mijn rug. Ik kon niet meer op of om. Mijn vrouw heeft me naar binnen gebracht. Jan heeft me daarna twee keer behandeld. Op maandag stond ik al weer op de tennisbaan. Wel verloren, maar gespeeld en dat was meer dan ik voor mogelijk had gehouden.

Lucy

Na maanden van hevige pijn in mijn schouder en arm, was ik zeer blij dat een kennis mij het adres gaf van Jan Boeren. Jan heeft me van de pijn afgeholpen en bij gevolg ook van het gebruik van vele pijnstillers per dag. Jan bedankt, L.v.G.

Wilt u Goede Weerstand? Bel dan 06-53447508